en bild

Specialistläkare i psykiatri sökes

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri Täby är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning belägen centralt i Täby, ca 13 minuters resväg med Roslagsbanan från Östra station. Vi arbetar i ljusa rymliga lokaler, 3 min från tågstationen Roslags-Näsby. Mottagningen har ca 30 medarbetare och erbjuder specialistpsykiatrisk utredning och behandling till patienter från 18 år och uppåt. Vi utökar nu personalstyrkan för att bättre kunna möta patienternas behov av kvalificerad vård och samtidigt skapa en hållbar och utvecklande arbetsmiljö för personalen.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kanalvägen 17, 1 tr, Täby

Arbetsuppgifter

Sedvanligt mottagningsarbete där du kan träffa dina patienter på mottagningen eller via hembesök. Vid vissa besök kommer du att samarbeta i team med framförallt psykiatrisjuksköterskor. Förutom mottagningsarbete träffas vi regelbundet i tvärprofessionella behandlingskonferenser där det finns utrymme till intressanta reflektioner, kollegialt stöd samt att kunna hjälpa och ta del av varandras kunskaper och erfarenheter. Handledning av st-läkare och underläkare kan vara aktuellt. Det finns också möjlighet att kunna ta bakjourspass på Praktikertjänsts två heldygnsvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus om du så önskar men det är absolut inget obligatoriskt.
Beroende på intresse och erfarenhet finns också möjlighet till MLA-uppdrag på mottagningen.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med specialistkompetens i psykiatri. Meriterande är erfarenhet av arbete på psykiatrisk öppenvårdsmottagning, handledarutbildning samt kunskap i journalsystemet Take Care.

Personliga egenskaper

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket, och behärskar det i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster