en bild

Medicinskt ledningsansvarig läkare sömnapné

Information om arbetsplatsen

Stockholm Heart Center är en mottagning inom kardiologi och klinisk fysiologi som finns i ljusa, trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Adress:
Kungsgatan 34, 7 tr, Stockholm

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar att tillsammans med övriga personalkategorier ta hand om patienterna på bästa möjliga sätt utifrån varje yrkesgrupps kompetens och erfarenhet. I arbetsuppgifterna ingår klinisk undersökning, bedömning och ställningstagande till behandling. Som medicinskt ledningsansvarig läkare kommer du även att driva den medicinska kvalitetsutvecklingen av mottagningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst tre års dokumenterad klinisk erfarenhet inom adekvat specialitet samt två års dokumenterad klinisk erfarenhet av arbete med sömnmedicin. Du är van att arbeta i journalsystemet Take Care och god IT-vana ser vi som en självklarhet och att du utrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper när vi söker nya medarbetare.

Personliga egenskaper

Vi vill att du har ett personcentrerat arbetssätt och att du brinner för att hitta rätt lösning för varje enskild patient. Du bör ha god samarbetsförmåga samt vara öppen och positiv, med ett ödmjukt och respektfullt förhållningsätt gentemot både kollegor och patienter.

Du är intresserad av att utforska de möjligheter som finns med moderna samt har ett intresse för utvecklings- och kvalitetsarbete.

Tillbaka till Lediga tjänster