en bild

Tandsköterska Heltid, Göteborg

Information om arbetsplatsen

Är du vår nya tandsköterska? Mottagningen består idag av två tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor. Vi behandlar främst vuxen patienter men även en andel barn och ungdomar. Vi utför all typ av allmäntandvård och även implantatbehandlingar. Mottagningen är väl inarbetad sedan många år och vi har en stor patienttillströmning av nya och gamla patienter vilket ställer krav på flexibilitet och god servicekänsla. Vi arbetar i team med nära samarbete mellan tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi arbetar delegerat för att alla ska få jobba på toppen av sin kompetens och få en roligare arbetsdag. Mottagningen är naturligtvis helt digitaliserad med röntgen, OPG och digital scanner för avtryckstagning. Vi värdesätter vidareutbildning högt och åker kontinuerligt på kurser inom och utanför Sverige. Som anställd inom Praktikertjänst omfattas du av kollektivavtal samt frikostiga friskvårdsbidrag.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Mariagatan 11 B, Göteborg

Arbetsuppgifter

Vanligt förekommande tandsköterskearbete så som assistera, röntgentagning, sterilarbete och viss administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Svensk tandsköterskeutbildning. Behärska svenska i både tal och skrift. Bra om du har viss vana att hantera IT. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt i din personlighet och värdesätter egenskaper som noggrann, social och gillar att jobba i team. Naturligtvis ser vi att du är stresstålig och kan ta ett tag om och när det behövs. Vi kan erbjuda en bra löneutveckling till rätt person.

Tillbaka till Lediga tjänster