en bild

Allmänspecialist, Göteborg

Information om arbetsplatsen

Mottagningen har idag en väl balanserad personalstyrka bestående av mycket kompetenta och trevliga medarbetare.
Läkarhuset utgör en av totalt 19 vårdcentraler som Praktikertjänst AB har i VGR. Antalet listade på mottagningen är idag ca 6500.

Vårdcentralen Läkarhuset etablerades redan före vårdvalet infördes i VGR 2009.
Mottagningen finns i ett känt hus (Läkarhuset) på en känd adress med bra kommunikationer och parkeringsmöjligheter med goda möjligheter till expansion.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Södra vägen 27, Göteborg

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär i huvudsak sedvanligt mottagningsarbete men även handledning av läkarstudenter och kontinuerligt deltagande i internt fortbildnings- och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Legitimerad specialist i allmänmedicin.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kommande chef och ledare.

Personliga egenskaper

Är du färdigutbildad allmänspecialist och om du dessutom besitter goda ledaregenskaper så är det här en fantastisk möjlighet för dig.
Som läkare i Praktikertjänst får du ett unikt stöd och en individuell utvecklingsplan inom ledarskap, kvalitetsarbete och ekonomi.
Vi behöver dig som är empatisk, har en kommunikativ förmåga och är ansvarstagande. Framgångsfaktorer hos dig är ditt delegerande ledarskap med stor delaktighet med dina medarbetare. Vidare vill vi att du är flexibel, ansvarstagande och har lätt för att prioritera i ditt arbete.
Din personliga utveckling ser vi som en viktig del i anställningen.
Det är viktigt att du behärskar svenska språket, både skriftligt och muntligt. Har du dessutom ytterligare språkkunskaper är det en fördel.

Tillbaka till Lediga tjänster