en bild

Sjuksköterska till mottagning Ekerö Vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Om Ekerö Vårdcentral
Vi vill vara bäst i klassen! De senaste 5 åren har det varit vårt ständiga mål. För att komma dit jobbar vi tillsammans med att utveckla våra arbetssätt, hitta nya bättre lösningar, strukturera vårt arbete och jobba med kvalitet i alla frågor. Vi gillar att tänka nytt och ligger i digitaliseringens framkant. Vi har en datorstödd lättakut med dropin, vi har chatt och videokontakt med våra patienter. Vi vi har IBH metodik och iKBT behandling för vårt psykosociala team. Vi tar hand om varandra och våra patienter med omsorg och glädje. Ekerö Vårdcentral är en av Stockholms största vårdcentraler med 20500 listade patienter. Vi är en stor fullbemannad arbetsplats med närmare 60 anställda varav 18 läkare.
Vi har en mängd olika mottagningar. Diabetes, astma KOL, sluta röka, hypertoni, resevaccination. VI har en REKO som jobbar med våra sjukskrivna patienter. Vi värdesätter att många vill fördjupa sig inom områden som man har intresse av och olika grupper tar ansvar för olika uppgifter.
Vi finns i Ekerö Centrum dit man lätt tar sig med buss från Brommaplan, färja eller buss från Slagsta, Båt 89 från stan. I huset finns även BVC, MVC, UMO och fysioterapeuter. Vi ägs av Praktikertjänst AB och drivs oss som själva är en del av vården. Prisbelönt ledarskap!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bryggavägen 8, Ekerö

Arbetsuppgifter

Våra mottagningssköterskor delar på ett stort uppdrag och har flexibla arbetsuppgifter. En viktig del av arbetet är att digitalt chatta med våra patienter som varvas med telefonrådgivning, mottagningsarbete (akut och planerad) samt arbete på vår dropin Lättakut där de självständigt och tillsammans med läkare i team bedömer akut sjuka patienter.
Schemat varvas mellan olika stationer och vi arbetar i team tillsammans i gruppen men även i tätt samarbete med verksamhetens övriga kompetenser. Arbetsgruppen består av 8 erfarna sjuksköterskor med lång erfarenhet och härlig gemenskap. Verksamheten växer ständigt därför vill vi bli en kollega till.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet, gärna från primärvården. Du behöver ha telefonkompetens och vara trygg i din yrkesroll som sjuksköterska. Erfarenhet från chatt och digitala arbetssätt och från akutmottagning/närakut är meriterande. Arbetet på vårdcentralen är självständigt och kräver att du är mogen att fatta egna beslut.
Vi journalför i Take Care och använder Doctrin Flow samt TeleQ.

Personliga egenskaper

Vi söker en person som har hjärtat på det rätta stället. Du ser lösningar och har lätt för att samarbeta, är positiv till förändringsarbete, och digitala arbetssätt. Vi fokuserar på hög kvalitet och god tillgänglighet vilket kräver att du är flexibel och problemlösningsfokuserad.

Tillbaka till Lediga tjänster