en bild

Sjuksköterska.

Information om arbetsplatsen

Vi är en mottagning med runt 40 anställda och ca 17000 listade patienter. Vårt arbete kännetecknas av korta beslutsvägar, högt engagemang samt en stor vilja att utvecklas och att kunna erbjuda en primärvård av allra högsta kvalitet. Vår målsättning är att alltid ge en trygg och säker vård med hög tillgängligt och det bästa bemötandet. Vi har här olika yrkesgrupper så som distriktsläkare, AT-läkare, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer, kurator, rehabiliteringskoordinator och administrativ personal.

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Normalt förekommande arbetsuppgifter för mottagningssjuksköterskor i primärvård, så som allsidigt och självständigt mottagningsarbete, telefonrådgivning samt tidsbokning till samtliga professioner.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet, gärna från primärvården. Du behöver ha telefonkompetens och vara trygg i din yrkesroll som sjuksköterska.
Vi journalför i Take Care och använder Flexitid som telefonisystem.

Personliga egenskaper

Vi söker en person som har hjärtat på det rätta stället. Du ser lösningar och har lätt för att samarbeta. Vi fokuserar på hög kvalitet och god tillgänglighet vilket kräver att du är flexibel och problemlösningsfokuserad. Gott humör och positivt tänkande uppskattas.

Tillbaka till Lediga tjänster