en bild

Distriktssköteska/diabetessjuksköterska sökes

Information om arbetsplatsen

Cityakuten Vårdcentral (Praktikertjänst) är en vårdcentral belägen mitt i City. Vi har ett dynamiskt team av läkare, sjuksköterskor, psykoterapeuter och undersköterskor som arbetar progressivt för att erbjuda bästa service.

Adress:
Apelbergsgatan 48, Stockholm

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska driver du vår distriktssköterskemottagning där arbetet består av sedvanliga distriktssköterskeuppgifter.
Vi har även en ackrediterad äldrevårdsmottagning där vi bland annat erbjuder stöd, råd och hjälp, läkemedelsgenomgångar, hälsosamtal samt samordning av vård. För tjänsten krävs ett stort intresse för att jobba med och fortsätta utveckla vår distriktssköterskemottagning samt det goda omhändertagandet av patienterna.
I rollen som diabetessjuksköterska kommer du att arbeta med egen mottagning med både nybesök och uppföljningar. Du arbetar självständigt men i gott samarbete med kollegor och övriga yrkeskategorier.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom diabetes.
För tjänsten som distriktssköterska behöver du naturligtvis vidareutbildning som distriktssköterska.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba inom primärvården. Har du dessutom goda kunskaper i engelska är detta en fördel. Du har datorvana samt intresse för IT. Har du arbetat i journalsystemet Take Care anses detta vara meriterande.
Som person är du flexibel, ansvarsfull och har en positiv inställning till ditt arbete. Du är van vid att ge mycket god service, har ett gott bemötande mot våra patienter och det är en självklarhet för dig att samarbeta samt stärka teamkänslan på vårdcentralen. Ytterligare är det viktigt att du har en helhetssyn på både arbete och patient och att du har lätt för att anpassa dig till olika omständigheter som kan uppstå i verksamheten. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Cityakuten Vårdcentral söker distriktssköterska samt diabetessjuksköterska på heltid. Vi söker dig med erfarenhet av arbete på vårdcentral. Du är flexibel, serviceinriktad och trivs med ett varierande arbete med högt tempo. Arbetet innebär sedvanligt mottagningsarbete. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Tillbaka till Lediga tjänster