en bild

Specialistläkare i psykiatri

Information om arbetsplatsen

Vi är en öppenvårdsmottagning som vänder sig till personer från 18 år med allmänpsykiatrisk/neuropsykiatrisk diagnos eller psykossjukdom och är bosatta i Vallentuna kommun. Den ligger bara några minuters promenad från roslagsbanan och centrum med goda kommunikationer. Vi söker nu en ersättare för en av våra specialistläkare som gått vidare till nya utmaningar efter åtta år på mottagningen.

I vårt team finns andra specialistläkare, kurator, medicinsk sekreterare, psykolog, arbetsterapeut, fysioterapeut, skötare och sjuksköterskor. Enheten erbjuder öppenvårdskontakt och vid behov inläggning på Praktikertjänst heldygnsvård.

Mottagningen är trivsam med mycket god stämning och många medarbetare har arbetat här i åtskilliga år. Vi har också en god samverkan med kommunen, beroendecentrum och primärvården.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Tellusvägen 15, Vallentuna

Arbetsuppgifter

Vi arbetar i team och det är av stor vikt att du gillar att samarbeta både med övrig personal, patienter och deras anhöriga. Vi håller en hög tillgänglighet, arbetar flexibelt och har ett nära samarbete med heldygnsvården som är belägen på Danderyds sjukhus.

Arbetsuppgifter är utredning och behandlingsarbete ( vi har både enskild behandling och i ett flertal gruppbehandlingar). Möjlighet finns att gå jourpass vid intresse och även att handleda ST-läkare. Vi vill också att du deltar i mottagningens förbättringsarbete och verksamhetsutveckling.

Vi har läkarmöten, tid för patientdiskussioner och även tvärprofessionella teammöten för kunskapsutbyte, stöd och gemenskap i arbetet.

Kvalifikationer

Specialistläkare i psykiatri. Erfarenhet av journalsystemet TakeCare är ett plus, liksom erfarenhet av både allmänpsykiatri och psykos.

Personliga egenskaper

Intresse och respekt för patientgruppen och samarbete med andra yrkeskategorier kring patienterna. Humor underlättar för att trivas hos oss, liksom en vilja att göra skillnad för människor.

Tillbaka till Lediga tjänster