en bild

Vik. leg.sjuksköterska till Öronmottagning i Malmö

Information om arbetsplatsen

Vi är en öron-, näs- och halsmottagning som har vårdavtal med Region Skåne. Mottagningen kännetecknas av ett mångkulturellt patientunderlag med stor bredd och variation av öron-, näsa- och halspatienter från hela Skåne. I verksamheten ingår öron-, näs- och halsundersökningar, utredningar av yrsel, hörselnedsättning och allergi samt polikliniska operationer, hörseltest, per oral allergivaccinering, pricktester, filmning av struphuvudet, spirometrier samt utredning och behandling av dysfagi.
Mottagningen har ca 7000 besök per år och mellan 7-800 besök/månad

På mottagningen arbetar två till tre specialistläkare inom öron-, näs-, och halskirurgi, en sjuksköterska, en undersköterska, en medicinsk sekreterare, en receptionist samt en sväljlogoped.

Vi värnar om en god medicinsk kvalitet och bra arbetsmiljö.

Mottagningen ligger centralt i Malmö i Ellenbogens läkarhus med adress:
Snapperups gatan 12, 211 36 Malmö.

Adress:
Snapperupsgatan 12, Malmö

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för en ÖNH-mottagning, assistera på läkarmottagning vid undersökningar och behandlingar samt vid polikliniska operationer. Telefonrådgivning ingår samtidigt som praktisk hjälp på mottagningen med bl a pricktester, hörselprov, spirometrier, assistans på rummen och assistans vid sväljundersökningar, FUS. I tjänsten ingår även administrativt arbete såsom remisshantering, bokningar/ombokningar, bevakning av väntelistor, hantera förfrågningar via 1177.se men även tjänstgöring i mottagningens reception.
Vi bedriver ett kontinuerligt förbättringsarbete där alla är delaktiga. Har du intresse för att arbeta på en dynamisk arbetsplats med högt tempo ges du en möjlighet till detta hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, med viss arbetslivserfarenhet och som har intresse av mottagningsarbete samt har erfarenhet från arbete på vårdcentral och/eller öron-, näs- och halssjukvård eller akutsjukvård. Vi vill även att du är van vid telefonrådgivning och har en utbildning inom det området. Vi ser också gärna att du har goda kunskaper i engelska och att du tycker att det är roligt att utveckla andra sidor hos dig själv än endast de medicinska.
Erfarenhet av öron-, näs och halssjukvård, akutsjukvård och/eller arbetet på vårdcentral är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt samt är ansvarstagande. Du har ett bra och positivt bemötande gentemot våra patienter då du kommer att vara vår röst utåt. Du har en positiv inställning och ger en högklassig service till människor i din omgivning.
Andra viktiga egenskaper är att du är strukturerad, har god förmåga att samarbeta samt är flexibel. Det är viktigt att du är stresstålig då den telefonrådgivning du ansvar för sker samtidigt som du servar läkarmottagningen tillsammans med vår undersköterska men vissa dagar ensam.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster