en bild

Leg. Sjuksköterska till ASIH Tullinge

Information om arbetsplatsen

Vi söker nu nya kollegor till vårt ASIH-team i Tullinge. Vi har fått utökade lokaler och kommer även att utöka vårt team. Detta tack vare stort förtroende från både patienter och remittenter.
Är du den vi söker?
I ASIH Tullinge är det högt i tak och vi stöttar varandra i det dagliga arbetet. Tillsammans utför vi specialiserad sjukvård i det egna hemmet där vi vårdar palliativa, kroniskt sjuka men även kurativa patienter.

Arbetet sker utifrån personcentrerad vård och vi är måna om att vården utförs tillsammans med patient och närstående. Vi använder oss av IPad och dokumenterar tillsammans med patienten för ökad delaktighet. Vi är certifierade inom kvalité, miljö, arbetsmiljö och HBTQ.
Vill du veta mer om tjänsten så hör gärna av dig eller kom till oss på besök.
Arbetsplatsen ligger i Tullinge centrum, nära pendeltåget.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Nyängsvägen 3A, Tullinge

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom den palliativa och specialiserade hemsjukvården. Vi dokumenterar i Take Care och planerar i Mobil Klinik. Det är ett flexibelt och självständigt arbete och med fördelen att man tar hand om en patient i taget.
Dag/kvälls och helgtjänstgörning.
Tjänsten motsvarar 100 %, eller deltid för den som önskar.

Vi söker även dig som är intresserad av timanställning eller som vill ha ett omväxlande roligt och givande arbete i kombination med studier eller föräldraledighet.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska, gärna med specialistsjuksköterskeexamen. Tidigare erfarenhet av ASIH liksom andra relevanta erfarenheter är meriterande.
Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt, tar eget ansvar och kan samarbeta i vårt multiprofessionella team.

B-körkort är ett krav

Personliga egenskaper

Du ska ha ett stort engagemang och intresse av det personcentrerade förhållningssättet för att möta patienter och närståendes behov. Vi söker dig som är lösningsorienterad med intresse av palliativ vård och specialiserad sjukvård i hemmet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster