en bild

Tandsköterska till Tandhälsan i Norrköping

Information om arbetsplatsen

Nu söker vi en tandsköterska då våra duktiga och ambitiösa sköterskor blir en mammaledig samt en annan kommer att flytta. Vi behandlar både vuxna och barnpatienter. Vi utför all typ av allmäntandvård och även implantatbehandlingar. Vi jobbar med Addera-konceptet där vi strävar över att jobba på toppen av våran legitimation alltså mycket delegerat. Våran vision är att jobba med kvalité och omsorg i en lugn miljö. Som anställd inom Praktikertjänst omfattas du av kollektivavtal samt frikostiga friskvårdsbidrag.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bråddgatan 9, Norrköping

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar vi som ett team för att erbjuda våra patienter högkvalitativ tandvård i en trygg och avslappnad miljö. Hos oss kommer du att få utbildning i 3-shape digital avtryck, Panorama och CBCT. Vår målsättning är att samarbeta som ett lag för att skapa en trivsam och rolig arbetsmiljö. Vi arbetar nära varandra, är samspelta och tycker om att ha roligt tillsammans på jobbet. Tillsammans med oss på kliniken skapar du arbetsglädje och delaktighet. Trygghet och utveckling är väldigt viktigt för oss och vi kommer att se till att du får det som vår nya kollega.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmågan att komplettera vårt team. Social och ambitiös personlighet. Vi värderar även skickligt bemötande där patienten är i centrum. Du ska kunna jobba självständigt med delegerade uppgifter samt i teamet.

Personliga egenskaper

Du är intresserad av förbättringar och tar ansvar för såväl din egen samt klinikens utveckling. Du gillar utmaningar och har ett intresse av att utvecklas i ditt yrke. Du ska vara trygg med att arbeta självständigt men också ha lätt för att samarbeta

Tillbaka till Lediga tjänster