en bild

Barnsjuksköterska/Distriktssköterska

Information om arbetsplatsen

BB Stockholm bedriver verksamhet inom hälso- och sjukvård under graviditet, barnafödande och barnhälsovård, preventivmedelsrådgivning, cytologisk provtagning samt en ungdomsmottagning. Våra mottagningar finns på Kungsholmen, i City och på Ekerö. Vår slutenvård är belägen på Danderyds sjukhus.

Patienter och nyblivna föräldrar har ett stort inflytande på vården. Vår övergripande strategi är att hälso- och sjukvård ska bedrivas med respekt, engagemang och kvalitet. Medarbetarna i vårt företag är vår absolut största tillgång.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Sankt Eriksgatan 44, Plan 1, Stockholm

Arbetsuppgifter

Är du nyfiken på och har ett stort intresse av möten med både barn, föräldrar och kollegor? Gillar du att hitta kreativa lösningar för mötet med 4-åringen på hörseltesten såväl som för den nyblivna föräldern vid hembesöket? Är du strukturerad, gillar att hålla många bollar i luften och självständigt planera din dag och din vecka? Då kanske du är den vi söker till vårt BVC gäng!

Vi BVC sjuksköterskor har ett nära samarbete med barnläkare, allmänläkare och vi delar lokaler med BB Stockholm Familys barnmorskemottagning. För många föräldrar blir det naturligt att söka sig vidare till vår BVC med sitt nyfödda barn, i bekanta lokaler och med bekanta ansikten.

Kvalifikationer

Behörighet - Barnsjuksköterska alternativt Distriktssköterska. Intresse och erfarenhet av amningsrådgivning är meriterande

Personliga egenskaper

Intresse och erfarenhet av amningsrådgivning är meriterande.

Tillbaka till Lediga tjänster