en bild

Medicinsk sekreterare med IT- intresse

Information om arbetsplatsen

Centrumpraktiken är en stor vårdcentral med mycket gott rykte i kommunen. Vi får många spontanansökningar för arbete hos oss. Vi försöker ha högt i tak och är under ständig utveckling. Vi vill vara en tillgänglig vårdcentral för våra patienter och en attraktiv arbetsplats för medarbetare. Här finns kompetenta och goa blivande kollegor till dig som redan arbetar hos oss! Vi har nyligen öppnat en mindre vårdcentral till i kommunen, Älvpraktiken som vi har ett gott samarbete med.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Triogatan 5, Kungälv

Arbetsuppgifter

Journalskrivning i J4 utgör en stor del utav arbetet.
IT- kompetens samt intresse för IT och utveckling
Alla normalt förekommande uppgifter som ingår för medicinsk sekreterare på vårdcentral.
Tjänsten kommer att tilldelas delar av olika ansvarsområden inom det IT tekniska hållet såsom att t.ex vara behjälplig med dataproblem, övriga tekniska bekymmer, felsöka,
kontakta IT-leverantör, introducera nya medarbetare i J4, lägga upp behörigheter , beställa SHITS-kort, uppdatera hemsida samt att arbeta med vår nya plattform PTJ-24 osv .

Kvalifikationer

Läkarsekreterarutbildning
Erfarenhet utav vårdcentralsarbete, alt liknande arbete
Adekvat IT utbildning är meriterande men inget krav
Gärna kunskap i engelska språket
Vana med Exel, Word ,samt Office
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet hos våra medarbetare då vi önskar förmåga till serviceinriktning med förmåga att sprida arbetsglädje !
Vi är varandras arbetsmiljö!

Personliga egenskaper

Du är en noggrann,flexibel,social, serviceinriktad problemlösare som gillar att skriva med intresse och kompetens kring IT. Du har god yrkeserfarenhet samt har förmåga att sprida kunskaper till frågvisa medarbetare.Du ska passa in i vår kompetenta, erfarna och serviceinriktade sekreterargrupp, men också komplettera den.Service är ett ledord för dig!
Du ska vilja arbeta med förbättringar genom att vara lösningsfokuserad. Att arbeta i ständig förändring är inget konstigt för dig.

Tillbaka till Lediga tjänster