en bild

Fysioterapeut/Sjukgymnast till ASIH&SPSV Lidingö

Information om arbetsplatsen

ASIH och palliativa avdelningen Lidingö ligger i trivsamma lokaler i Högsätrahuset på Lidingö. Lidingöbanan, direktbussar från Ropsten samt norra länken gör att det är smidigt att ta sig till oss. Vi kan erbjuda gratis parkering.
ASIH vårdar patienter i hemmet på Lidingö, innerstan och i Solna. Palliativa avdelningen har 20 vårdplatser.
Vi vårdar främst patienter med cancer i olika skeden men även diagnoser som bland andra hjärt- och njursvikt samt ALS förekommer.

Adress:
Högsätravägen 2, Lidingö

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär bland annat att stödja patienten att tillvarata sina resurser för att på så sätt minimera de negativa konsekvenser som behandling och sjukdom för med sig. Bedömning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel ingår.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Specialistutbildning samt erfarenhet från ASIH och palliativ vård meriterande.
B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker en ansvarstagande person med stort intresse och engagemang för den palliativa patienten. Du behöver vara trygg i din yrkesroll, vara lyhörd, flexibel, empatisk och kunna arbeta självständigt. En mycket god samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att kommer att jobba i multiprofessionella team. Viktigt är att du bidrar till att bevara det positiva arbetsklimat vi har i grupperna. Vi trivs att jobba tillsammans och tycker det är viktigt att stötta varandra och ha roligt tillsammans på arbetet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Tillbaka till Lediga tjänster