en bild

Specialistläkare Kista Öppenvårdsmottagning

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri finns i Järva och Nordöstra Stockholm. Vi ska vara den ledande leverantören av psykiatri i Sverige med fokus på kvalitet, jämlik och evidensbaserad vård.
Vi erbjuder möjlighet till varierande och stimulerande uppgifter i tre team. Behandlingsteamet som träffar patienter i åldern 25-65, teamet för unga som träffar unga vuxna i ålder 18-25 och vår trauma och stress mottagning som träffar patienter utifrån migrationsperspektiv.
Adress: Knarrarnäsgatan 15, 164 40, Kista

Adress:
Knarrarnäsgatan 15, Kista

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig möjlighet att vara med och utveckla vår befintliga verksamhet som ett led i ett pågående förbättringsarbete. Vi på Praktikertjänst Psykiatri i Kista har lång erfarenhet av Rinkeby-Kista stadsdel och Järva-området samt specialistkompetens inom olika behandlingsmetoder. Vi samverkar med övriga aktörer som försäkringskassan, jobbtorget, arbetsförmedling och socialtjänst, vissa av dessa aktörer har vi ingått samverkansavtal med för att underlätta arbetet för samtliga.
Arbetet innebär i hög grad självständigt arbete och arbete i team med övriga kollegor som psykologer, leg psykoterapeuter, läkare, arbetsterapeuter och sjuksköterskor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i psykiatri. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med patienter inom allmän psykiatri. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Intresse för att möta människor. God samarbetsförmåga, liksom god prioriteringsförmåga, kunna sätta gränser och ha kunskap om hur man bäst återhämtar sig. Vilja att samverka utifrån ett patientperspektiv för att förbättra den psykiatriska vården. Värderingar som bygger på ett medarbetaransvar för kollegor och verksamhet.

Tillbaka till Lediga tjänster