en bild

Sjuksköterska till N.Ä.R.A. Bemanning

Information om arbetsplatsen

N.Ä.R.A. Bemanning är vår nya resurspool, som ska hjälpa oss med bemanning internt. Hos oss är medarbetaren viktig och vi arbetar med patienten i centrum. Nya idéer kan realiseras och man har goda möjligheter att påverka inom hela bolaget. Vi erbjuder en ny tjänst med stor möjlighet till egen påverkan på arbetssätt och att ta goda exempel till vara. Bolaget är prestigelöst med god arbetsmiljö och god kompisanda. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska inom N.Ä.R.A. Bemanning kan du själv påverka vilken eller vilka verksamheter du vill arbeta i. Du är en resurs på en enhet som har behov av sjuksköterska under kortare eller längre perioder. På enheterna utförs sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterskor utifrån verksamhetens profil, exempelvis geriatrik eller avancerad hemsjukvård. Du är en del av enhetens team, likväl som en del av teamet N.Ä.R.A. Bemanning.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård och/eller palliativ vård. Vi ser gärna att du har specialistkompetens. Är du inte specialist ser vi gärna att du har haft en eller flera olika ansvarsområden som du har ökad kompetens inom. Handledarutbildning är meriterande då vi ser det som ett stöd på enheterna i att förmedla goda exempel mellan våra enheter.

Du har god datavana generellt och det är meriterande med erfarenhet från dokumentationssystemet Take Care då det är där vi dokumenterar. Du tycker att teknik är roligt och du ser positivt på teknikutvecklingen inom hälso- och sjukvård. Vidare har du även goda kunskaper i medicinskt teknik då vi har mycket teknikstöd i vår vardag. Har du erfarenhet av STELPA/SwipeCare är det meriterande. Du har mycket god svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att lyckas i den här tjänsten tror vi att du har några års erfarenhet. Kanske är du idag anställd i ett bemanningsföretag, men vill kombinera flexibiliteten med utveckling av hälso- och sjukvården i större utsträckning. Eller så vill du arbeta i ett bolag i framkant.

Du kan arbeta självständigt och strukturerat, har en god förmåga att prioritera och fatta självständiga beslut. Din förmåga att skapa relationer på kort och lång sikt märks i ditt sätt att interagera med patienter/anhöriga och kollegor. Du upplevs som inlyssnande och ansvarsfull. Du kan snabbt förhålla dig till nya förutsättningar och rutiner och ser förändringar som en del av verksamhetsutveckling.

Tillbaka till Lediga tjänster