en bild

Undersköterska till Ultuna vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Ultuna vårdcentral finns centralt i campusområdet i Ultuna och är en del av Praktikertjänst. Här formar vi tillsammans framtidens primärvård med patienten ständigt i fokus. Vi söker nu en undersköterska till vårdcentralen för ett vikariat på 6 månader.

Adress:
Ulls väg 30B, Uppsala

Arbetsuppgifter

Du kommer mestadels arbeta med vår provtagning. I detta arbete ingår provtagning, analys av prover samt övriga arbetsuppgifter som förekommer på laboratoriet. Dessutom tillkommer vanligt förekommande arbetsuppgifter för undersköterska i primärvård, så som egen mottagning för blodtryck, ekg, såromläggning samt assistans vid undersökningar/ingrepp.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska. Erfarenhet från primärvård samt laboratorieverksamhet är ett krav. Du ska ha behörighet att arbeta i flexlab och ska vara väl förtrogen med journalsystemet Cosmic.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är nyfiken, positiv, kommunikativ och empatisk. Du ser patienten som en självklar resurs i sin egen vård. Du vill samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. Du har ett bra bemötande gentemot våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster