en bild

Psykolog Minnesmottagningen Dalens sjukhus

Information om arbetsplatsen

Minnesmottagningen ligger på Dalens sjukhus och genomför ca 600 utredningar per år av personer som är 65+ vilket gör den till den största i Sverige. Mottagningen består av ett team med sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeuter, medicinsk sekreterare och psykologer.

Patienter remitteras till oss från främst primärvården och vi genomför en specialistutredning där psykologens bidrag är en stor del till diagnos. Vi jobbar även mycket med utbildningsinsatser gentemot patienter och närstående och samverkar med flera delar av regionen för att skapa en så bra vårdkedja som möjligt.

Vi har hög kvalité på våra utredningar och nöjda patienter och närstående. Arbetet präglas av korta beslutsvägar, eget ansvar och goda möjligheter att påverka mottagningsarbetet. Du kommer att ingå i ett team och även ha andra psykologer som kollegor. Mottagning har också omväxlande psykologkandidater och PTP-psykologer.

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Som psykolog på minnesmottagning är din arbetsuppgift främst att genomföra neuropsykologiska undersökningar med frågeställningen demens. Du ska även redovisa dina utredningar på ronder och kunna uttala dig kring kognitiv funktionsnivå hos patienterna samt delta vid utskrivningssamtal.

I arbetet ingår också utveckling av enheten, samverkan med andra aktörer, utbildning till patienter och närstående samt stödsamtal med patienter och närstående. Du kommer även handleda kandidater och eventuellt PTP-Psykolog samt hålla i grupper för patienter.

Kvalifikationer

Leg Psykolog. Erfarenhet av neuropsykologisk utredning. Erfarenhet av minnesutredning är meriterande men ej krav.

Personliga egenskaper

Du bör vara flexibel, ansvarstagande och ha god samarbetsförmåga samt intresserad av utveckling.

Tillbaka till Lediga tjänster