en bild

Sjuksköterska Praktikertjänst psykiatri Lidingö

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri Lidingö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som erbjuder specialistpsykiatrisk utredning och behandling för personer över 18 år. Vi söker nu en sjuksköterska till vår mottagning som ligger centralt på Lidingö, precis vid Lidingöbron och nära allmänna kommunikationer. Hos oss arbetar olika yrkeskategorier individuellt och i team och utifrån olika terapiinriktningar. Vi som arbetar här är psykiatriker, ST-läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut, fysioterapeut, administratörer, medicinska sekreterare samt enhetschef.

Adress:
Stjärnvägen 2, nb, Lidingö

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på vår mottagning har du sedvanliga sjuksköterskeuppgifter och bedriver omvårdnadsarbete kring olika psykiska sjukdomstillstånd. Du genomför provtagning, uppföljning, registerregistreringar samt motiverande och stödjande samtal. Du samverkar i team med andra vårdprofessioner och har nära kontakt med patienter och anhöriga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom psykiatrin och meriterande är någon typ av vidareutbildning, till exempel specialistsjuksköterskeexamen eller grundläggande psykoterapiutbildning (steg 1). För tjänsten krävs att du har goda språkkunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av journalsystemet TakeCare.

Personliga egenskaper

Du som söker tjänsten tycker om att arbeta både självständigt och i team och har förmåga att planera ditt arbete. Du trivs med patientgruppen och visar både patienter och kollegor gott bemötande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster