en bild

Dietist till primärvården

Information om arbetsplatsen

Hälsan Östertälje är en modern enhet för primärvårdsrehabilitering i Södertälje, med gångavstånd till pendeltåg på Östertälje station. Vi har avtal med Region Stockholm.

Vi söker en dietist då en av våra dietister snart går på föräldraledighet. Är du den vi söker. Hos oss finns möjlighet till utveckling och ett stort kollegialt stöd. Vi har ett tätt samarbete med BUMM på Södertälje sjukhus. Du har möjlighet att samverka med ätsvårighetsteamet som består av dietister, barnläkare, logopeder och psykologer samt ha sammottagning med barnläkare på Södertälje sjukhus. Vi har även samarbete med BUMM kring behandling av barnfetma i form av föräldrautbildning och hälsoskola för barn.

I personalstyrkan finns det fysioterapeuter, arbetsterapeuter, receptionister och kiropraktorer. Våra dietister har samarbete med båda fysioterapeuter och arbetsterapeuter i form av grupper som vi håller tillsammans.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Norrhemsvägen 4, Södertälje

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för dietist inom primärvårdsrehabilitering, d.v.s. kostbehandling för både vuxna och barn med många olika behov. Till stor del innebär det individuella besök på mottagningen. Utöver det håller vi även grupper, men det är inget krav att du som söker måste hålla dessa. Arbetet sker vid behov även i patientens hem.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i eget rum, väl inrett för dietistkonsultationer. Vi arbetar med stor individuell frihet där vi själva bestämmer arbetstider och tar ansvar för vår flextid. Det finns möjlighet att själv styra schemat och längden på bokningarna (även 45-60 min) utifrån behov. Här finns goda förutsättningar för både patienter och personal att trivas. Möjligheterna att utvecklas är god då det finns möjlighet att auskultera med andra dietister och även gå utbildningar externt.

Kvalifikationer

Legitimerad dietist. Även studenter som är intresserade av arbete i framtiden är välkomna att höra av sig.
Erfarenhet av arbete som dietist inom primärvården, med barn eller inom hemrehabilitering är meriterande.
B-körkort är önskvärt.

Personliga egenskaper

Du är positiv, flexibel och tar initiativ. Du har ett gott bemötande och ett mångkulturellt kunnande. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster