en bild

Leg. arbetsterapeut till innovativ vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Om Vårdcentralen Stadsfjärden
Vårdcentralen Stadsfjärden är en havsnära vårdcentral där du på sommaren kan äta din lunch på bryggan. Vi är en stor vårdcentral med ca 17 200 listade. Vi är måna om våra patienter som vi vill ska få bästa möjliga bemötande och vård. Tillsammans jobbar vi hela tiden för att bli lite bättre. Våra delägare deltar aktivt i vården och det är därför nära till besluten.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Gästabudsvägen 6, Nyköping

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du som arbetsterapeut både med mottagningsverksamhet, individuell behandling, patientutbildning och gruppbehandling. Samarbete med övriga yrkeskategorier är en naturlig del av arbetet. Arbetsområden som ingår är handens sjukdomar, struktur och obalans i vardagen, kognitiva utredningar och hjälpmedelsförskrivningar. Som arbetsterapeut har vi även en tydlig roll i sjukskrivningsprocessen. Du kommer var en del av vårdcentralens demensteam och även arbeta med vår digitala artrosskola tillsammans med en av våra fysioterapeuter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med minst ett års yrkeserfarenhet. Tidigare erfarenhet inom primärvård är meriterande, liksom utbildning inom ReDO, grundkurs i handrehabilitering och artrosskola.

Personliga egenskaper

Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare är du kommunikativ, intresserad av utveckling samt har god samarbets- och initiativförmåga såväl som förmåga att arbeta självständigt. Du har ett gott bemötande, professionellt arbetssätt och är omtänksam. Du tycker om ett högt arbetstempo och kan prioritera bland arbetsuppgifter.
Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så du är välkommen med din ansökan redan idag.

Tillbaka till Lediga tjänster