en bild

Tandhygienist till Askersund

Information om arbetsplatsen

Kliniken har funnits sedan 2001 och ligger centralt i mysiga Askersund. Idag är vi tre tandläkare, tre tandsköterskor och en tandhygienist. Vårt patientklientel består av alla åldersgrupper, bla ganska många barn. Många av våra patienter är stammisar sedan länge och kliniken har ett gott rykte. Vi är ett glatt gäng som trivs tillsammans och jobbar för att ge god vård åt våra härliga patienter. Välkommen till oss!

Adress:
Torgparken 3, Askersund

Arbetsuppgifter

Utöver sedvanliga hygienistbehandlingar och profylax på vårt breda patientklientel, kommer du ta hand om en stor del av våra barnundersökningar. En del receptionsarbete såsom att ta betalt efter behandlingar och att boka tider ingår också, då vi i dagsläget inte har någon receptionist.

Kvalifikationer

Svensk tandhygienistlegitimation.
Goda kunskaper i svenska.
Vana av digitala journalsystem.
Meriterande med erfarenhet och intresse av barn- och ungdomstandvård.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill jobba på en liten klinik med familjär stämning, både mellan personalen och med patienterna. Vi är måna om den goda stämningen hos oss, som vi har tack vare att vi alla hjälps åt med arbetet under dagen. Det är viktigt att du delar vår inställning till samarbete.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Kliniken har öppet mån-tors 07.15-18.00, samt varannan fredag 07.15-15.00. Vi ser gärna att du kan jobba heltid, men är flexibla med andra önskemål.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Tobias Molin
Johannes Bartsch

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: tobias.molin@ptj.se