en bild

Sjuksköterska

Information om arbetsplatsen

Vi är en öppenvårdsmottagning som vänder sig till personer från 18 år med allmänpsykiatrisk/neuropsykiatrisk diagnos eller psykossjukdom och är bosatta i Vallentuna kommun. Den ligger bara några minuters promenad från roslagsbanan och centrum med goda kommunikationer. Vi utökar nu mottagningens resurser och söker nu ytterligare en sjuksköterska.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Tellusvägen 15, Vallentuna

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som medicindelning, medicinuppföljning, rådgivning med mera, men som även är intresserad av samtalsbehandling både enskilt och i grupp. Det kommer vara ungefär lika mycket tonvikt på båda dessa arbetsområden.

Arbetet sker ofta i form av samverkan med andra samhällsaktörer. På mottagningen arbetar vi i team med andra professioner och erbjuder hembesök vid behov. Vi är måna om att ge alla nya medarbetare en god introduktion för att ge en inblick i mottagningens arbetssätt och förhoppningsvis öka känslan av sammanhang.

Kvalifikationer

Sjuksköterska, helst med erfarenhet av psykiatri eller av att möta patienter med psykisk ohälsa. Är du specialistsjuksköterska i psykiatri alternativt har en steg-1 utbildning i samtalsbehandling och/eller utbildning i medicinsk yoga är det högst meriterande.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att Du trivs med teamarbete, är ansvarstagande och flexibel. Du kommer i stor utsträckning ha ansvar för att planera och strukturera din egen arbetstid. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster