en bild

Administrativ chef

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Bohuslinden är en arbetsplats med en engagerad läkarledd personalgrupp, vi har korta beslutsvägar, arbetar i vackra lokaler vid havet. Vi arbetar i team kring patienten.

Adress:
Uddevallavägen 3B, Strömstad

Arbetsuppgifter

Bli en del av vår ledningsgrupp som består av tre delägare, med administrativt ansvar för personal, ekonomi, kvalitetsledningssystem, verksamhetsstatistik, representation i samverkansfrågor, verksamhetsplanering mm.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet av chefs- /ledarskapsbefattning, gärna med bakgrund som sjuksköterska eller annan vårdutbildning på högskolenivå

Personliga egenskaper

Du trivs med att arbeta i en vårdmiljö, med ett brett uppdrag gentemot våra listade patienter. Du tycker om att arbeta i team, med att vara flexibel och vara med och forma och utveckla din tjänst då denna roll är ny för mottagningen. Du arbetar med alla professioner i den mångfacetterade vardagen på en vårdcentral. Din uppgift är att skapa en struktur i ledarskap, kvalitetsarbete och verksamhetsutveckling. Du arbetar i nära samarbete med ledningsgruppen och verksamhetschefen. Du är bra på att ha överblick och att ta egna initiativ för att utveckla din roll.

Tillbaka till Lediga tjänster