en bild

Vikarierande undersköterska tom september 2021

Information om arbetsplatsen

Vi är en öron-, näs- och halsmottagning som har vårdavtal med Region Skåne. Mottagningen kännetecknas av ett mångkulturellt patientunderlag med stor bredd och variation av öron-, näsa- och halspatienter från hela Skåne. I verksamheten ingår öron-, näs- och halsundersökningar, utredningar av yrsel, hörselnedsättning och allergi samt polikliniska operationer, hörseltest, per oral allergivaccinering, pricktester, filmning av struphuvudet, spirometrier samt utredning och behandling av sväljsvårigheter.
Mottagningen har ca 7000 besök per år och mellan 7-800 besök/månad

På mottagningen arbetar idag två till tre specialistläkare inom öron-, näs-, och halskirurgi, en sjuksköterska, en medicinsk sekreterare, en receptionist, en sväljlogoped samt en undersköterska.

Vi värnar om en god medicinsk kvalitet och bra arbetsmiljö.

Mottagningen ligger centralt i Malmö i Ellenbogens läkarhus med adress:
Snapperupsgatan 12, 211 36 Malmö.

Adress:
Snapperupsgatan 12, Malmö

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för en ÖNH-mottagning, assistera på läkarmottagning vid undersökningar och behandlingar samt vid polikliniska operationer. Du utför pricktester, hörselprov, spirometrier samt ger assistans på rummen och vid sväljlogopedens sväljundersökning.
I tjänsten ingår även huvudansvar för den tekniska utrustningen på mottagningen, bokningar/ombokningar, beställning av förråd, reparationer av vår utrustning, inhandling av de livsmedel som behövs vid logopedens sväljundersökning samt åtgärdsregistrering och arbete i vår reception.
Vi bedriver ett kontinuerligt förbättringsarbete där alla är delaktiga. Har du intresse för att arbeta på en dynamisk arbetsplats med högt tempo, med stor möjlighet att påverka din arbetsplats, ges du en möjlighet till detta hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning samt erfarenhet av att jobba både självständigt och i grupp med arbetsuppgifterna ovan och som har intresse av mottagningsarbete samt har erfarenhet från arbete på vårdcentral, akutsjukvård, hudmottagning och/eller öron-, näs- och halssjukvård.
Erfarenhet av öron-, näs och halssjukvård och akutsjukvård är meriterande liksom tidigare erfarenhet av att utföra pricktest, spirometrier samt assistera vid polikliniska operationer i lokalanestesi.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt samt är ansvarstagande. Du har ett bra och positivt bemötande gentemot våra patienter då du kommer ha mycket patientkontakt. Du har en positiv inställning och ger en högklassig service till människor i din omgivning. Vi ser också att du tycker att det är roligt att utveckla andra sidor hos dig själv än endast de medicinska.
Andra viktiga egenskaper är att du är strukturerad, har god förmåga att samarbeta, är flexibel och noggrann samt bidrar till ett trevligt arbetsklimat. Det är viktigt att du är stresstålig då vår genomströmning är stor.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster