en bild

sjuksköterska ASIH Tyresö

Information om arbetsplatsen

Vi vårdar patienter med olika diagnoser men framförallt cancer, KOL, hjärtsvikt och olika neurologiska sjukdomar.

Som sjuksköterska på ASIH har du fullt fokus på en patient i taget i nära samarbete med läkare och andra professioner. Du har tid att stötta, lyssna och fånga upp problem. Läkare finns alltid tillgänglig och du får förutsättningar att göra ett bra jobb.

Oavsett i vilken verksamhet du arbetar, involveras du i utvecklings- och förbättringsarbetet. Genom att lyssna på våra patienter, deras närstående och på varandra hittar vi bättre lösningar.

Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling.

Det målet arbetar vi mot varje dag - tillsammans

Som medarbetare är du vår främsta styrka och hos oss finns många möjligheter att växa och utvecklas. Hos oss är allt möjligt!

Förutom en bra arbetsmiljö där du som medarbetare blir sedd och kan känna trygghet i att ge en kvalitetssäker vård så erbjuder vi bra förmåner i form av stöd, friskvård, fri sjukvård och flexibel arbetstid.

Adress:
Bollmora gårdsväg 12, Tyresö

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter för sjuksköterska i avancerad hemsjukvård.
Tillsvidareanställning med dag- kväll och helgtjänstgöring, med en arbetstid på 37 timmar/vecka. Gärna heltid, men deltid kan diskuteras.
Lön efter överenskommelse.
Introduktion anpassas efter dina behov
Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care och planerar vården i verktyget Mobil Klinik. Som nyanställd får du en god introduktion runt det palliativa omhändertagandet. Dessutom finns det möjlighet att utveckla din yrkeskunskap genom interna och externa utbildningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna specialistsjuksköterska inom öppen hälso- och sjukvård (distriktssköterska), palliativ omvårdnad, onkologisk omvårdnad eller vård av äldre eller annan relevant inriktning. Du bör ha den personliga trygghet som krävs för att bemöta svårt sjuka patienter och deras närstående. Intresse av palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet. Tidigare erfarenhet av ASIH liksom andra relevanta arbetslivserfarenheter är meriterande.

Du behöver körkort för tjänsten.

Personliga egenskaper

Sjuksköterska med vana att arbeta självständigt, i samarbete med ett multiprofessionellt team. Du bör vara en trygg och stabil person, ansvarstagande och känna stort engagemang för patientens vård. ASIH-vård bedrivs med fokus på patient och närståendes önskemål.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster