en bild

Mottagningssköterska vikariat

Information om arbetsplatsen

Östra vårdcentralen är en väletablerad mottagning med mycket skratt och arbetsglädje.
Vårdcentralen ligger i fräscha nyrenoverade lokaler på Löwenströmska sjukhuset i norra Upplands Väsby; här finns röntgen, lab och andra mottagningar i samma byggnad. Vackra naturomgivningar bjuder in till fina promenader. Närhet till Arlanda! Fri parkering! Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag samt fri sjukvård (läkarbesök + mediciner)

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Löwenströmska Sjukhuset, Upplands Väsby

Arbetsuppgifter

Du jobbar främst med sedvanliga uppgifter på mottagningen dvs telefonrådgivning/tidsbokning samt mottagning med egna patienter.
Du ingår i ett team med sköterskor.

Kvalifikationer

Du är legitimerad, självgående sjuksköterska med bred kompetens och erfarenhet av telefonrådgivning, mottagningsarbete samt läkarassistans. Du har förmåga att göra egna självständiga bedömningar och har aktuell kunskap gällande såromläggningar, infarter, katetervård, medicinsk apparatur och akuta situationer.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med astma/KOL/spirometrier samt av personalarbete.

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Du är ansvarstagande och trivs med att arbeta såväl självständigt som en del av ett team. Du känner dig trygg och trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är kreativ, gillar att tänka utanför boxen och har humor.

Tillbaka till Lediga tjänster