en bild

Receptionist/Tandsköterska Ronneby

Information om arbetsplatsen

Vi är en Adderaklinik i Praktikertjänst med hög servicegrad. Vi är fullt digitaliserade med röntgen, avtrycksscanner, OPG och journalsystemet FRENDA. Här arbetar två tandläkare och fyra tandsköterskor samt en tandhygienist. En av tandläkarna arbetar enbart med kirurgi. Vårt team arbetar kontinuerligt med vidareutbildningar och uppföljning av vårt arbete, allt för att ge våra patienter den bästa omvårdnaden. Mottagningen har fyra behandlingsrum, är ljus och modernt utrustad. Mottagningen ligger centralt i Ronneby. Vår nuvarande receptionist kommer att flytta till Värmland och därför söker vi nu hennes efterträdare.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kungsgatan 37, Ronneby

Arbetsuppgifter

Klinikens reception kommer att vara ditt ansvarsområde. Du blir vårt ansikte utåt och både den första och sista personen som patienterna möter vid sina besök hos oss. Arbetet kommer bland mycket annat innebära att hantera betalningar, ekonomisk bokföring, tidböckernas planering, kallelser, svara i telefon och på mail, fylla återbud och luckor i tidboken, registrera och hantera inkommande remisser. Även andra varierande arbetsuppgifter ingår. Du kommer också att få arbeta som tandsköterska med alla förekommande uppgifter som tex assistans, självständigt arbete med patient, sterilarbete. Vi arbetar med en hög grad av delegering.

Kvalifikationer

Utbildning: Du är examinerad tandsköterska med goda vitsord
Arbetslivserfarenhet: Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som tandsköterska, men det är inte ett krav.
Flytande svenska i tal och skrift är en självklarhet och vi vill också att du har goda allmänna IT-kunskaper.

Personliga egenskaper

Vi söker en empatisk, öppen och utåtriktad kollega som har lätt för att samarbeta och kommunicera. Det är viktigt att du är ansvarstagande, har ett gott patientomhändertagande och är bra på att ta egna initiativ. Du är självgående, drivande, ordningsam och vill bidra till klinikens utveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har en lokal anknytning till Ronneby med närområde.

Tillbaka till Lediga tjänster