en bild

Psykologtjänst med varierande arbetsuppgifter.

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri Spånga är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning belägen centralt i gamla Spånga. På mottagningen arbetar ca 25 medarbetare som tycker att god arbetsmiljö är viktigt. Vi erbjuder specialistpsykiatrisk utredning och behandling till patienter från 25 år och uppåt. Inom mottagningen finns ett nytt mottagningsteam, behandlingsteam och ett geriatriskt team. Två psykologer arbetar endast med neuropsykiatriska utredningar. Du kommer att få handledning och vi har genereröst flex - och friskvårds avtal.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Salagatan 2, Spånga

Arbetsuppgifter

Som psykolog ingår du i mottagningsteam och behandlingsteam. Du kommer att göra BAS-utredningar, fördjupade utredningar samt psykologisk behandling. Behandlingsarbetet sker både enskilt och i grupp. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra neuropsykologiska utredningar. Arbetet innebär i hög grad självständigt arbete samt personlig frihet under ansvar. Du kommer att arbeta i team med övriga kollegor som läkare, psykologer, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, fysioterapeut, socionom och rehabkoordinator. Det erbjuds möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och att delta i förbättrings- och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Leg psykolog. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av arbete i psykiatrin. Vana att arbeta i team och samverka med andra myndigheter är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Intresse för att arbeta med människor. God samarbetsförmåga, ansvarstagande och flexibilitet. Vilja att samverka utifrån ett patientperspektiv för att förbättra psykiatrisk vård.

Tillbaka till Lediga tjänster