en bild

Allmänspecialister till Falkenberg

Information om arbetsplatsen

Vi söker nu 2 – 3 allmänspecialister till Laurentiuskliniken i Falkenberg
Mottagningen har idag en väl balanserad personalstyrka bestående av mycket kompetenta och trevliga medarbetare. Laurentiuskliniken är en del av Praktikertjänst AB och ingår i vårdval Halland och har cirka 8400 listade patienter.

Mottagningen finns på en känd adress med bra kommunikationer och parkeringsmöjligheter.
Som verksamhetsansvarig hos oss blir du dessutom aktieägare och anställd i Praktikertjänst. Du har marknadsmässig lön från dag ett och Praktikertjänst hjälper till med alla initiala kostnader för att starta upp din verksamhet. Du drivs av att ge god vård med hög kvalitet och du har en entreprenöriell inställning till hur du vill driva din verksamhet.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Holgersgatan 25 B, Falkenberg

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär i huvudsak sedvanligt mottagningsarbete men även handledning av läkarstudenter och kontinuerligt deltagande i internt fortbildnings- och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Legitimerad specialist i allmänmedicin.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kommande chef och ledare.

Personliga egenskaper

Är du färdigutbildad allmänspecialist och om du dessutom besitter goda ledaregenskaper så är det här en fantastisk möjlighet för dig.
Som läkare i Praktikertjänst får du ett unikt stöd och en individuell utvecklingsplan inom ledarskap, kvalitetsarbete och ekonomi.
Vi behöver dig som är empatisk, har en kommunikativ förmåga och är ansvarstagande. Framgångsfaktorer hos dig är ditt delegerande ledarskap med stor delaktighet med dina medarbetare. Vidare vill vi att du är flexibel, ansvarstagande och har lätt för att prioritera i ditt arbete.
Din personliga utveckling ser vi som en viktig del i anställningen.
Det är viktigt att du behärskar svenska språket, både skriftligt och muntligt. Har du dessutom ytterligare språkkunskaper är det en fördel.

Tillbaka till Lediga tjänster