en bild

Bemanningsassistent sökes till PTJ Psykiatri

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri bedriver och utvecklar psykiatrisk specialistvård i nära samverkan med närstående, brukarorganisationer, vårdgrannar och myndigheter. Vi arbetar förebyggande och uppsökande med hög tillgänglighet och ett brett behandlingsutbud anpassat till individens behov. Praktikertjänst Psykiatri är nordens största privata psykiatriverksamhet och finns i Järva och Nordöstra Stockholm. Vår målsättning är att vara den ledande leverantören av psykiatri i Sverige med fokus på kvalitet, jämlik och evidensbaserad vård.

Denna tjänst är placerad på Rinkebymottagningen, en av Stockholms största psykiatriska mottagningar. Här finns psykosenheten, sektionen för intensiv allmänpsykiatri (SIA) samt Jour- och akutgruppen (JOA).

Adress:
Rinkebysvängen 70 A,, Spånga

Arbetsuppgifter

Huvuduppdraget innefattar schemaläggning och daglig bemanning av jour och akutgruppen (JOA), hantera vikariepoolen, planering av semestrar, bemanning av sjuksköterskedispensär, gruppverksamhet, fram- och bakjour samt introduktion av nyanställda till personalsystem.

Kvalifikationer

God datorvana, vana vid arbete i personalsystem så som Heroma, Medvind Visma, Excel,
Kännedom om arbetsrättsliga lagar som Arbetstidslagen och Semesterlagen.
Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du trivs när du får vara spindeln i nätet och att ha många bollar i luften. Du har förmåga att växla mellan självständigt planeringsarbete och samverkan med enhetschef och övrig personal. Du är strukturerad, kommunikativ och bra på att skapa goda relationer.

Tillbaka till Lediga tjänster