en bild

sommarvikariat leg sjuksköterska ASIH Tyresö

Information om arbetsplatsen

Vill du arbeta med svårt sjuka patienter i deras hemmiljö?

Vill du ha frihet att driva ditt eget arbete och ta eget ansvar?

Vill du arbeta i ett trevligt och sammansvetsat team?

Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Som sjuksköterska på ASIH har du fullt fokus på en patient i taget i nära samarbete med läkare och andra professioner. Du har tid att stötta, lyssna och fånga upp problem. Läkare finns alltid tillgänglig och du får förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vårdar patienter med olika diagnoser men framförallt cancer, KOL, hjärtsvikt och olika neurologiska sjukdomar.

Vi som jobbar i ASIH Tyresö, är ett härligt team med hög kompetens och mycket omtanke där vi stöttar varandra i det dagliga arbetet.
Vi är certifierade inom kvalité, miljö, arbetsmiljö och HBTQ.

Adress:
Bollmora gårdsväg 12, Tyresö

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska i den palliativa och specialiserade hemsjukvården.

Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care och planerar vården i verktyget Mobil Klinik. Som nyanställd får du en god introduktion runt det palliativa omhändertagandet.

Vi erbjuder dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjligheter till personlig utveckling och delaktighet i utvecklingsarbete.

Sommarvikariat med dag- kväll och helgtjänstgöring, med en arbetstid på 37 timmar/vecka. Gärna heltid, men deltid kan diskuteras.

Lön efter överenskommelse.

Introduktion anpassas efter dina behov

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna specialistsjuksköterska inom öppen hälso- och sjukvård (distriktssköterska), palliativ omvårdnad, onkologisk omvårdnad eller vård av äldre eller annan relevant inriktning. Tidigare erfarenhet av ASIH liksom andra relevanta arbetslivserfarenheter är meriterande.
Du bör ha den personliga trygghet som krävs för att bemöta svårt sjuka patienter och deras närstående och intresse av palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Sjuksköterska med vana att arbeta självständigt, i samarbete med ett multiprofessionellt team. Du bör vara en trygg och stabil person, ansvarstagande och känna stort engagemang för patientens vård. ASIH-vård bedrivs med fokus på patient och närståendes önskemål.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster