en bild

Tandsköterska till Lidingötandläkarna

Information om arbetsplatsen

Lidingötandläkarna består av tre team med tandläkare och tandsköterska, vi har dessutom en tandhygienist och en receptionist. Vi startade vår klinik 2004 och arbetar med all slags allmän tandvård på både barn och vuxna. Vi har patienter mellan 0 till 100 år vilket gör vår arbetsdag rolig och varierande. Vi har ett mycket bra läge i Lidingö centrum med förträffliga kommunikationer till och från arbetsplatsen.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Lejonstigen 2, Lidingö

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som tandsköterska hos oss är främst assistans till tandläkaren, sköta om tidboken och kalla revisionspatienter, sterilarbete, inköp av material samt även en del receptionsarbete. Vi arbetar med Opus, så erfarenhet av det är ett plus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska eller med erfarenhet av yrket. Ett yrke som är av största vikt här i vårt team. Van vid att använda datorer, kunskap i Opus är ett plus. Utmärkta kunskaper i svenska både i tal och skrift, samt gärna engelska i tal.

Personliga egenskaper

Vi söker en glad person som är ansvarstagande, noggrann och självständig. En person som har patienternas bästa i fokus. Vi värdesätter högt personliga egenskaper, engagemang och social kompetens.

Tillbaka till Lediga tjänster