en bild

Praktikertjänst söker verksamhetschef

Information om arbetsplatsen

Råcksta Vällingby Vårdcentral ligger i Vällingby centrum. Vi bedriver primärvård i fräscha och rymliga lokaler med närhet till både tunnelbana och buss samt tillgång till ett brett serviceutbud. Vårdcentralen är inrymd i Läkarhuset med 2 lab, röntgen och flera olika specialister att samarbeta med, vg se Vällingby Läkarhus http://www.ptj.se/vallingby-lakarhus/
Vi är strax över 30 medarbetare och ansvarar för drygt 16.000 patienter

Adress:
Indalsbacken 2, Vällingby

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en specialist i allmänmedicin till oss på Råcksta Vällingby Närvård. Som specialist i allmänmedicin hos oss bidrar du till att fortsätta bygga vår välfungerande vårdcentral till att bli ännu bättre. Ser vi att vi fungerar bra tillsammans så är målet att du på kort sikt ska ingå i vår erfarna ledningsgrupp och bli delat verksamhetsansvarig med andra läkare på mottagningen. Du är då med och planerar samt driver arbetet på mottagningen och blir dessutom aktieägare i Praktikertjänst.

Kvalifikationer

Läkare med specialistkompetens inom Allmänmedicin

Personliga egenskaper

Du har ett personligt och entreprenöriellt driv med en god förståelse för primärvårdens spelregler. Du är noggrann och empatisk och strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård i samtliga patientkontakter. Vidare bryr du dig genuint om dina kollegor och medarbetare och sprider en positiv stämning omkring dig. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper samt förmåga till ledarskap.

Tillbaka till Lediga tjänster