en bild

Tandhygienist sökes till Eskilstuna

Information om arbetsplatsen

Eskilstuna Tandläkarteam
Vi är en liten familjär modern klinik som ligger centralt i Eskilstuna.
Vårt härliga glada team består av 1 tandläkare 3 tandsköterskor varav 1 är receptionist på heltid.
Vi utför det mesta inom allmäntandvård även implantatkirurgi och har även hjälp av en specialist i parodontologi som hjälper oss med mer avancerade behandlingar.
Vi är en Addera klinik. Addera är ett verksamhetsutvecklingsprogram inom Praktikertjänst AB. Vårt journalsystem är Frenda och Frenda röntgen
Varmt välkommen med din ansökan.

Adress:
Fristadstorget 4 4tr, Eskilstuna

Arbetsuppgifter

All tandvård inom tandhygienistens kompetensområde på både vuxna och barn även viss assistent, arbete i receptionen och steril kan förekomma vid behov.

Kvalifikationer

Svensk tandhygienistlegitimation gärna med några års erfarenhet.
Kunna uttrycka sig flytande i svenska språket både i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team. Vi värdesätter även skickligt bemötande där patienten är i centrum.

Personliga egenskaper

Du är en positiv, glad och utåtriktad person som tar ansvar och har förmåga att arbeta på ett flexibelt sätt. Du ska vara trygg med att arbeta självständigt men också ha lätt för att samarbeta i team då gemenskap är viktig för oss.
Du gillar utmaningar och har ett intresse av att utvecklas i ditt yrke. Som person arbetar du bra tillsammans med andra och är lyhörd och uppmärksam på andras synpunkter, kompetenser och prestationer.
Vi ser framemot din ansökan.

Tillbaka till Lediga tjänster