en bild

Eira Hälsocentral söker fysioterapeut

Information om arbetsplatsen

Vill du vara en del av ett härligt arbetsteam samt ha ett självständigt arbete med möjlighet att påverka och utveckla arbetet?
Eira Hälsocentral är en väletablerad och stabil verksamhet med cirka 8000 listade patienter. Nivån av ansvarstagande är mycket hög och vi arbetar tvärprofessionellt inom hälsocentralen.

Adress:
Slottstorget 3, Gävle

Arbetsuppgifter

Fysioterapeuten är första instansen för patienter när det gäller smärta från rörelse- och stödjeorganet, vilket innebär både akuta, subakuta och långvariga symtom. I arbetet ingår individuellt mottagningsarbete i form av undersökning, bedömning och behandling. Kan vid behov utföra hembesök. Du samarbetar med övriga professioner på hälsocentralen och du kommer att arbeta tätt ihop med en fysioterapeutkollega.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Fysioterapeut. Det är meriterande om du har utbildning och erfarenhet av att arbeta med behandlingsformerna OMT/McKenzie, akupunktur och Axelina samt artrosskola inom BOA-konceptet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvård.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vårt teambaserade arbetssätt ställer krav på att du är flexibel, ansvarstagande och bra på att samarbeta. Du behöver också ha god förmåga att självständigt strukturera och organisera dina arbetsuppgifter.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Ansökan skickas till jessica.sandstrom@ptj.se
Du kan även kontakta oss på tel 076-1386006
Välkommen att höra av dig!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-06-15

Information om tjänsten lämnas av

Jessica Sandström

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: jessica.sandstrom@ptj.se