en bild

Aleris psykiatri Täby söker Sjuksköterska

Information om arbetsplatsen

Aleris psykiatri Täby (fd Praktikertjänst psykiatri) är en allmänpsykiatrisk mottagning för personer över 18 år.
På mottagningen är vi ca 30 medarbetare, vi är en trygg arbetsgrupp med hög kompetens och lång erfarenhet. Här arbetar psykiater, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, psykoterapeuter, arbetsterapeuter tillsammans i team och vi har fem medicinska sekreterare.
Vi utreder och behandlar, både enskilt och i grupp. Vi har vi friskvård och handledning. Mottagningen är belägen i Täby kommun med goda allmänna kommunikationer. Vi använder Take Care journalsystem.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kanalvägen 17, 1 tr, Täby

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom uppföljning av läkemedel och provtagningar, samverkan med närstående och andra instanser, telefonrådgivning, bedömning, behandling och individuella samtal. Vi har även öppen mottagning för patienter med ADHD. Du kommer att vara en del i ett av mottagningens tre behandlingsteam. Som ny medarbetare erbjuds du en mentor och introduktion i arbetssätt.

Kvalifikationer

Nu söker vi dig, som är leg sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom psykiatrisk öppenvård. Det är meriterande om du är specialistjuksköterska i psykiatri, men inget krav. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket.

Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta med människor och är engagerad. Du har idéer kring hur patientarbetet kan utvecklas och tycker om att prova på olika samarbetsformer. Vi söker en medarbetare som kan arbeta både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga med ett flexibelt förhållningssätt.

Tillbaka till Lediga tjänster