en bild

Dietist sökes

Information om arbetsplatsen

Danvik Rehab och Kiropraktik är en fullskalig primärvårdsrehabilitering med avtal med region Stockholm. Som dietist hos oss träffar du patienter i alla åldrar med olika diagnoser, tjänsten innebär även visst arbete i hemrehabilitering. Kliniken ligger i ljusa lokaler på våning 7 5 minuter s resväg från Slussen.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Lindestavägen 3, Nacka

Arbetsuppgifter

Som dietist i primärvården riktar du dig till patienter i alla åldrar. Du kommer att arbeta med livsstilsrelaterade sjukdomar som diabetes, hjärt-kärlsjukdom, övervikt samt mag-tarmsjukdomar, undernäring, allergi/intolerans. Arbetet sker genom bedömning, behandling och rådgivning både på mottagningen och inom hemrehabilitering. I arbetet ingår även gruppbehandling för olika diagnosgrupper.

Kvalifikationer

Legitimerad dietist
- B-körkort
Det är meriterande om du tidigare jobbat inom primärvårds rehab, med journalsystemet Take Care och/eller beställningsportalen.

Personliga egenskaper

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. För att passa in hos oss har du en positiv attityd, är lösningsfokuserad och har en god förmåga att prioritera i ditt arbete. I din yrkesroll arbetar du till stor del självständigt varför vi gärna se att du är trygg i ditt yrke. När du arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.

Tillbaka till Lediga tjänster