en bild

Leg. sjuksköterska sökes till Täby psykos.

Information om arbetsplatsen

Vi utökar med en leg. sjukskötersketjänst till Täby psykosmottagning!
Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Täby psykosmottagning är en öppenvårdsmottagning centralt belägen i Täby, ca 13 minuters resväg med Roslagsbanan från Östra station. Vi erbjuder specialistpsykiatrisk utredning och behandling för personer över 18 år med psykossjukdom och personer med autismspektrumtillstånd med lägre funktionsnivå och komplext vårdbehov. Vi har ca 230 patienter som kommer regelbundet till vår mottagning.

På mottagningen arbetar i vi i multiprofessionella team med en psykiatriker, en case manager, tre sjuksköterskor och en psykolog.

Vi är en kreativ personalgrupp som alltid försöker hitta lösningar som gynnar både patienten och verksamheten. I många annonser står det att det är ”högt i tak”. Hos oss kan vi lova att det är högre i tak än vad du någonsin tidigare upplevt. I en verksamhet som arbetar med de patienter i samhället som lever med en kronisk psykiatrisk diagnos och med komplext vårdbehov behöver man skratta och ha roligt i teamet. Vi tror på att glädje och skratt i teamet smittar av sig till patienterna. Ett leende betyder så mycket. Hos oss är man alltid välkommen som patient, oavsett om du har en bokad tid eller inte, och det finns alltid en kopp kaffe att erbjuda. Vi tar oss tid. Vi ser patienterna. Vi bemöter dem där de är, här och nu. Våra styrkor som team är vår flexibilitet, positiva anda och breda kompetens. Vår målsättning är att, med gott samarbete tillsammans med patient, närstående/nätverk och vårdgrannar förebygga återfall och inläggning.

Aleris Psykiatri till vilken Täby psykosmottagning tillhör är Nordens största privata psykiatriverksamhet och finns i Järva och Nordöstra Stockholm. Vi har allmänpsykiatrisk öppenvård, psykosvård, neuropsykiatrisk-, unga vuxna-, psykoterapi-, mobil-, transkulturell psykiatri och konsultationsverksamhet samt två avdelningar. Administrationen är centralt placerad på Danderyds sjukhus.

Adress:
Kanalvägen 17, 1 tr, Täby

Arbetsuppgifter

Som leg. sjuksköterska är du fast vårdkontakt för ca 30-40 patienter.
Du är med i hela vårdkedjan på mottagningen, allt från att dela dosett/APO dos, injektionsgivning, skattningsskalor, biverkningskontroller, somatiskt status, stödjande samtal, medverkan vid SIP och andra nätverksmöten m. m.
Vi arbetar med tvärprofessionella teambesök både i hemmet och på mottagningen. Hembesök är en stor del i vår verksamhet. Om inte patienterna kan komma till oss så kommer vi till patienterna. Vårt fokus är patienterna och för oss är det viktigt att patienterna känner hela teamet för patientsäker vård.
Ofta är kontakten med oss livslång för patienterna och vi blir, för många, en del av deras viktigaste nätverk. Viss gruppverksamhet bedrivs där du naturligvis ska få vara delaktig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Gärna med vidareutbildning inom psykiatri eller flerårig erfarenheten inom psykiatrisk slutenvård eller psykiatrisk akutverksamhet. Utbildning i steg-1 med KBT-inriktning är meriterande.
Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din roll som leg. sjuksköterska.
Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare av akutpsykiatri/slutenvård.
Du ska uppskatta samarbete i team och med olika professioner.
Vi söker dig som är nyfiken och engagerad och är van vid att din dag inte alltid blir som du tänkt dig. Du är en person som blir motiverad av att arbeta mot uppsatta mål, både kvalitetsmål och ekonomiska mål.

Stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster