en bild

PTP-Psykolog

Information om arbetsplatsen

Alepraktiken är en privat vårdcentral inom Praktikertjänst AB med ca 10 000 listade och som har vårdavtal med Västragötalandsregionen.
Våra ledord är kvalitet, kompetens samt ett personligt och gott omhändertagande. Här finner du trevliga och kompetenta.
Här finns allt under samma tak: psykolog-, läkar- och sköterskemottagning, familjecentral, BVC och medicinsk fotvård. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan alla yrkesgrupper, liksom hög tillgänglighet till psykolog, för att på bästa sätt hjälpa patienterna.
Vi är en tätt sammansvetsad grupp som månar om varandra. Psykologens arbete bedrivs i nära samverkan med behandlande läkare, sjuksköterskor och övrig personal.

Adress:
Klockarevägen 14, Nödinge

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete, varierande arbetsuppgifter, regelbunden handledning och utvecklingsmöjligheter.
Arbetet som psykolog på vårdcentral är mycket varierat och spänner över ett brett arbetsfält. Arbetet präglas av en helhetssyn på människor och vi har i uppdrag att erbjuda personer med psykisk ohälsa ett tidigt och adekvat omhändertagande. Hos oss kommer dina arbetsuppgifter framförallt bestå av att bedriva psykoterapeutisk behandling samt genomföra bedömningar av psykisk ohälsa och neuropsykiatriska tillstånd.
Vi erbjuder psykologisk behandling utifrån olika inriktningar och strävar efter att anpassa behandlingen efter den enskildes behov. Korttidsterapier genomförs för tillstånd så som bl.a. ångestsyndrom, depression, stressrelaterade tillstånd, smärtproblematik, PTSD och lindriga ätstörningar. I arbetet ingår även videobesök i vår digitala plattform Ptj-24.

Kvalifikationer

Vi söker dig med avlagd psykologexamen och som har ett särskilt intresse för primärvård.

Personliga egenskaper

Arbetet kräver att du har god förmåga till självständigt arbete, innehar initiativförmåga och samarbetsförmåga samt har egenskaper så som flexibilitet, nyfikenhet och engagemang.

Tillbaka till Lediga tjänster