en bild

Tandhygienist sökes till Tandvårdsteamet i Växjö

Information om arbetsplatsen

Tandvårdsteamet är en etablerad klinik i Växjö. Här arbetar tre tandläkare, fyra tandsköterskor, en tandhygienist samt en receptionist. Vi ligger centralt i stan vid Norrtullskolan.
Vi har en öppen och ljus lokal där vi delar arbetstider enligt pride modell dvs ena teamet arbetar på förmiddagen och det andra anländer vid lunch och arbetar sedan eftermiddag. Vissa dagar sammanstrålar vi och arbetar samtidigt på plats. Vi är ett glatt gäng och vi värdesätter öppenhet och månar om varandras trivsel.

Adress:
Skolgatan 5, Växjö

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer innebära sedvanliga tandhygienistuppgifter för att behandla parodontal sjukdom samt undersökningar av både barn och vuxna patienter. För närvarande har vi högt tryck på inflödet av nya patienter vilket kan innebära ytterligare delegerat och utvecklat arbete även för dig som tandhygienist.

Kvalifikationer

Legitimerad Tandhygienist

Personliga egenskaper

Vi söker dig som känner glädje inför ditt yrke och är öppen för nya utmaningar. Vi lägger stor vikt vid personligt och vårdande bemötande mot våra patienter.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten avser heltidsarbete eller enligt överenskommelse.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-11-30

Information om tjänsten lämnas av

Helena Charlotta Ambré

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: helena.ambre@ptj.se