en bild

Verksamhetschef på vårdcentral i Upplands Väsby

Information om arbetsplatsen

Östra Vårdcentralen utgör en av totalt 82 vårdcentraler som Praktikertjänst AB har i Sverige. Antalet listade på mottagningen är idag ca 12 000 patienter.

Adress:
Löwenströmska Sjukhuset, Upplands Väsby

Arbetsuppgifter

I din roll som verksamhetschef på Östra Vårdcentralen ingår att leda, planera och fördela arbetet utifrån ett myndighets- och verksamhetsperspektiv. Du ansvarar också för det systematiska kvalitets- och arbetsmiljöarbetet.
Du ingår i den lokala ledningsgruppen och har en egen affärscoach på Praktikertjänst som du gör kontinuerliga ekonomiska avstämningar med. En medicinskt ledningsansvarig allmänspecialist finns i verksamheten. Dessutom får du stöd av anmälningsansvarig chefsläkare.
Som verksamhetschef i Praktikertjänst får du ett unikt stöd och en individuell utvecklingsplan med stort fokus på utbildning i ledarskap, kvalitetsarbete och ekonomi. Du har dessutom möjlighet till handledning

Kvalifikationer

Är du sjuksköterska/distriktsköterska eller har annan legitimation inom Hälso-och sjukvård, med erfarenhet från att varit verksamhetschef? Har du dessutom erfarenhet från primärvård är det mycket meriterande. Om du dessutom besitter goda ledaregenskaper så är det här en fantastisk möjlighet för dig.

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är empatisk, har en kommunikativ förmåga och är ansvarstagande. Framgångsfaktorer hos dig är ditt delegerande ledarskap med stor delaktighet med dina medarbetare. Du får dem och verksamhet att växa, trivas och utvecklas. Vi arbetar med personlig utveckling och reflektion.

Tillbaka till Lediga tjänster