en bild

Tandläkare i Göteborg

Information om arbetsplatsen

Majornas Tandhälsovård och systerkliniken Berzelii Tandhälsovård har i dag tre tandläkare, två tandhygienister och fem tandsköterskor. Vi söker nu efter en tandläkare på hel- eller deltid till våra kliniker. Klinikerna består av totalt 8 behandlingsrum som är modernt utrustade, OPG, scanner etc. Våra patienter består mestadels av vuxna men även en mindre andel barn och ungdomar. Vi utför allmäntandvård men även estetisk tandvård, implantatkirurgi och vuxenortodonti. Vi lägger stor vikt på att ge kvalitativ tandvård och vidareutbildning sker kontinuerligt.

Adress:
Mariagatan 11 B, Göteborg

Arbetsuppgifter

Allmäntandvård till främst vuxna men även barn. Ingå i team med tandhygienist och tandsköterska där du som tandläkare har det övergripande ansvaret för våra patienter. Meriterande är om du tycker om och kan implantatprotetik. Vi jobbar i första hand med Straumanns implantat.

Kvalifikationer

Av Socialstyrelsen godkänd tandläkarexamen. Flytande i svenska, både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du har någon eller några års erfarenhet som tandläkare. Egenskaper som ansvarsfull, noggrann och driven är naturligt del i din personlighet. Du håller en hög odontologisk kvalité och tycker att det är viktigt med gott patientbemötande. Du har en utvecklingsvilja och vill arbeta på en arbetsplats där du kan växa, både som tandläkare och individ.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden slut. Beroende på sökande kan anställningsgraden variera hel- eller deltid.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Johan Nislander

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: johan.nislander@ptj.se