en bild

Vill du bli vår nya BVC sjuksköterska?

Information om arbetsplatsen

Många föräldrar väljer vår BVC för sina barn. Vi vill ge våra barn och deras familjer stöd och vård av hög kvalité.
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst. På BVC arbetar fyra mycket kompetenta och drivande BVC sjuksköterskor. Du kommer att ingå i sjuksköterskegruppen på vårdcentralen samt arbetsgruppen på familjecentralen. På vårdcentralen jobbar vi gemensamt med utveckling av vår verksamhet.
Vi erbjuder dig en attraktiv arbetsplats med eget ansvar, möjlighet till utveckling och trivsam arbetsmiljö tillsammans med trevliga kollegor.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Gästabudsvägen 6, Nyköping

Arbetsuppgifter

Ditt arbete följer barnhälsovårdens basprogram och vill
• Främja barns hälsa och utveckling.
• Förebygga ohälsa hos barn.
• Tidigt identifiera och initiera åtgärder vid problem i barns hälsa, utveckling och uppväxtmiljö.
Arbetet sker på många olika sätt med till exempel mottagningsbesök, telefonrådgivning, föräldragrupper, digital kontakt och läkarmottagningar. Du samverkar med andra professioner på vårdcentralen, på vår familjecentral och inom barnhälsovården.

Kvalifikationer

Specialistsjuksköterskeexamen inriktning distriktssköterska eller med inriktning hälso- och sjukvård för barn och ungdom.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Du jobbar både självständigt och i samarbete med kollegor och andra yrkesgrupper. Du tycker om att ha personlig kontakt med barnen och deras familjer.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster