en bild

Tandsköterska

Information om arbetsplatsen

På vår klinik jobbar vi enligt sologroup-konceptet. Vi delar alltså kliniken med ett annat team och turas om varannan dag att jobba tidigt eller sent pass. Vi jobbar också enligt Praktikertjänsts Addera-koncept(ursprungligen Pride) som innebär att vi jobbar med delegerad tandvård där den mest avancerade uppgiften för tandsköterskan är cementering av protetiska fasta konstruktioner och hygienisterna står i huvudsak för undersökningar och parodontala behandlingar vilket gör att alla kan jobba på spetsen av sin kompetens. Vi är en av de största privata klinikerna norr om Stockholm med idag 22 stycken anställda totalt. I teamet är vi i dagsläget 7 stycken men siktar på att bli 8-9 stycken.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Åsgatan 41, Falun

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska förväntas du klara av att assistera tandläkaren vid alla typer av odontologiska behandlingar, du kan lägga infiltrationsanestesi, ta alginatavtryck, ta röntgenbilder och hantera bokningar och receptionsarbete.
På vår arbetsplats arbetar vi delegerat vilket innebär att du kommer få lära dig att ta definitivavtryck, göra provisoriska fyllningar, kronor och broar, cementera protetiska fasta konstruktioner, göra akuta undersökningar och lämna över till tandläkaren. Vi siktar även på att jobba delegerat kring kompositfyllningar.

Kvalifikationer

Du är utbildad tandsköterska. Det är meriterande om du arbetat delegerat vid tidigare anställning samt om du jobbat med journalsystemet Frenda. Du talar flytande svenska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du är en person som med värme och omsorg tar hand om dina patienter. Noggrannhet och kvalitét i alla aspekter står i fokus. Du vill alltid ge patienten den bästa möjliga upplevelsen och månar om ett personligt bemötande. Dessutom är du inte rädd för att jobba delegerat, där du under den handledning som krävs lär dig att anta nya arbetsuppgifter. Du är öppen och personlig men med ett proffesionellt bemötande.

Tillbaka till Lediga tjänster