en bild

BVC sköterska Byjordens vårdcentral i Köping

Information om arbetsplatsen

Byjordens vårdcentral är en lagom stor vårdenhet med 7200 listade patienter. Här jobbar läkare, utbildningsläkare, sjuksköterskor, undersköterska, kurator och sekreterare i trivsamma lokaler. Vi har cirka 300 inskrivna barn på BVC. Vi erbjuder dig en attraktiv arbetsplats med eget ansvar, möjlighet till utveckling och trivsam arbetsmiljö tillsammans med trevliga kollegor.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Byjordsgatan 1c, Köping

Arbetsuppgifter

Ditt arbete följer barnhälsovårdens basprogram och vill främja barns hälsa och utveckling, förebygga ohälsa hos barn, tidigt identifiera och initiera åtgärder vid problem i barns hälsa, utveckling och uppväxtmiljö. Arbetet sker vid mottagningsbesök, hembesök, telefonkontakt, föräldragrupper och läkarmottagningar.

Kvalifikationer

Specialistsjuksköterskeexamen inriktning distriktssköterska eller med inriktning hälso-och sjukvård för barn och ungdom.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Du jobbar både självständigt och i samarbete med kollegor och andra yrkesgrupper. Du tycker om att ha en personlig kontakt med barnen och deras familjer.

Tillbaka till Lediga tjänster