en bild

Sjuksköterska sökes

Information om arbetsplatsen

Vasastans Vårdcentral (Praktikertjänst) är en vårdcentral belägen i hjärtat av Vasastan. Mottagningen öppnade portarna 15 juni i år och är så fräsch en vårdcentral kan bli med moderna lösningar. Vi har ett dynamiskt team av läkare, sjuksköterskor, psykoterapeuter och undersköterskor som arbetar progressivt för att erbjuda bästa service.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kungstensgatan 57, Stockholm

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska bedriver du sedvanliga arbetsuppgifter inklusive hemsjukvård.
Vi har även en ackrediterad äldrevårdsmottagning där vi bland annat erbjuder stöd, råd och hjälp, läkemedelsgenomgångar, hälsosamtal samt samordning av vård. För tjänsten krävs ett stort intresse för att jobba med och fortsätta utveckla vår verksamhet samt det goda omhändertagandet av patienterna.
I rollen som sjuksköterska kommer du att arbeta i ett team av läkare, sjuksköterskor samt psykoterapeut med både nybesök och uppföljningar.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba inom primärvården. Har du dessutom goda kunskaper i engelska är detta en fördel. Du har datorvana samt intresse för IT. Har du arbetat i journalsystemet Take Care anses detta vara meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du flexibel, ansvarsfull och har en positiv inställning till ditt arbete. Du är van vid att ge mycket god service, har ett gott bemötande mot våra patienter och det är en självklarhet för dig att samarbeta samt stärka teamkänslan på vårdcentralen. Ytterligare är det viktigt att du har en helhetssyn på både arbete och patient och att du har lätt för att anpassa dig till olika omständigheter som kan uppstå i verksamheten. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster