en bild

DISTRIKTSLÄKARE

Information om arbetsplatsen

VC Bohuslinden ligger i Strömstad. Den lilla staden med det stora utbudet. Vi jobbar i vackra lokaler med havet som granne. Vi har 8900 listade patienter. Vi kan erbjuda ett roligt teamarbete med engagerade kollegor, varav fem är specialister i allmänmedicin.
Vi är en läkarledd VC som jobbar i ett öppet klimat och har korta beslutsvägar.

Adress:
Uddevallavägen 3, Strömstad

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med mottagning på VC, där vi erbjuder våra patienter en fast läkarkontakt. Vi vinnlägger oss om att både ha akuta och planerade besök på allas schema, och vi har teamrond dagligen. Vi har även en digital kanal där du kan få tjänstgöra. Vi har uppdrag med hemsjukvård och äldreboende samt BVC. Vi bemannar även ungdomsmottagningen, och vi brukar försöka försöka fördela dessa uppdrag efter intresse och erfarenhet. Vi handleder studenter från läkarprogrammet samt AT och ST läkare, och även dessa uppdrag delar vi på.

Kvalifikationer

Specialist i allmänmedicin, men även annan specialist med intresse för arbete på VC är välkommen att söka.

Personliga egenskaper

Du är en engagerad och positiv person som uppskattar variation i arbetet på vårdcentralen. du vill arbeta långsiktigt och bygga goda relationer med våra listade i alla åldrar. Du tycker om att arbeta i team och ge god service.

Tillbaka till Lediga tjänster