en bild

DISTRIKTSLÄKARE

Information om arbetsplatsen

VC Bohuslinden ligger i Strömstad och är en välbemannad vårdcentral med visionen att alltid ha en hållbar arbetsmiljö och hög vårdkvalitet med våra drygt 8800 listade patienter i fokus. Vi har vackra lokaler med havet som granne. Vi arbetar i team med engagerade kollegor, varav fem är specialister i allmänmedicin.
Vi är en läkarledd VC som jobbar i ett öppet klimat och har korta beslutsvägar.

Adress:
Uddevallavägen 3, Strömstad

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med mottagning på vårdcentralen, där vi erbjuder våra patienter en fast läkarkontakt. Vi vinnlägger oss om att både ha akuta och planerade besök på allas schema, och vi har teamrond dagligen. Vi har även en digital tjänst, Mitt PTJ. Vi har uppdrag med hemsjukvård och äldreboende samt BVC. Vi bemannar även ungdomsmottagningen, och vi brukar försöka fördela dessa uppdrag efter intresse och erfarenhet. Vi handleder studenter från läkarprogrammet samt AT och ST läkare, och även dessa uppdrag delar vi på.

Kvalifikationer

Specialist i allmänmedicin, men även annan specialist med intresse för arbete på VC är välkommen att söka.

Personliga egenskaper

Du är en engagerad och positiv person som uppskattar variation i arbetet på vårdcentralen. du vill arbeta långsiktigt och bygga goda relationer med våra listade i alla åldrar. Du tycker om att arbeta i team och ge god service.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi kan erbjuda deltid och ett flexibelt schema, vi har öppet mellan 8-17 måndag till fredag. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts direkt om vi hittar rätt person. Vi erbjuder 5000 kronor i årligt friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss kontakt från rekryteringsfirmor och bemanningsbolag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Ulla Engdahl

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ulla.engdahl@ptj.se