en bild

Tandläkare & delägare till Team Hedberg, Borlänge

Information om arbetsplatsen

Just nu finns möjlighet att ta över en välfungerande och fullt utrustad tandläkarmottagning, belägen i Borlänge.
Kliniken ligger på en av Borlänges centrala gågator. De tre behandlingsrummen, receptionen och väntrummet är nyrenoverade. Behandlingsrummen med KaVo-stolar och här finns också panoramaröntgen.
Mottagningens läge mitt på en gågata, med närhet till både buss- och tågförbindelser, gör att patienterna lätt tar sig hit. Efter att Borlänges stadskärna under lång tid varit på tillbakagång, pågår nu ett rejält uppsving, med etablering av högskola, butiker och restauranger.
.
På denna adress har funnits tandvårdsklinik sedan 1950-talet, så adressen är ”känd på sta’n”, och kliniken är välrenommerad.
I Borlänge finns ett etablerat kollegialt samarbete mellan privatklinikerna, och vi hjälps åt med konsultationer och jourer.
Själva staden, ihop med Falun, erbjuder ett musikliv i absolut världsklass, och naturen finns bokstavligen runt knuten.
Alldeles utanför Borlänge ligger Romme Alpin med 33 nedfarter, ”som fjällen, fast nära”. I Falun, 20 minuter bort, finns Lugnet med anläggningar för, bokstavligt talat, all sport man kan tänka sig.

I Falun finns även specialisttandvården. Till Stockholm tar man sig på 2,5 timmar.

Kort om mottagningen:
• Mottagningen har cirka 1100 REV patienter
• 3 behandlingsrum
• Panoramaröntgen
• Här jobbar 1 tandläkare och 3 hygienister

Adress:
Borganäsvägen 31B, Borlänge

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad tandläkare. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor.
När du går in som delägare kommer du att ansvara för den dagliga driften av verksamheten du är ansvarig för. Till din hjälp finns ett nätverk av specialister inom olika områden. Exempelvis säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension, miljö, affärscoacher och vårdpersonal. Som en del av rollen är du ansvarig för verksamhetens resultat vilket innebär att du gör en budget och ansvarar för det ekonomiska resultatet.
En av våra ambitioner är också att ha branschens nöjdaste medarbetare.
Som verksamhetschef har du ansvar för att:

• leda och fördela arbetet, utöva arbetsledning enligt lagar, avtal och rättspraxis
• rekrytera vid behov och årligen hålla mål- och utvecklingsdialog samt lönesamtal
• se till att de anställda har tillräckliga kunskaper och förutsättningar för sitt arbete
• arbetsplatsen har en god arbetsmiljö och att de anställda får tillräckliga instruktioner om arbetsrisker och sättet att undgå dessa

Kvalifikationer

• Legitimerad tandläkare
• Ett par års arbetslivserfarenhet
• God datorvana
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som tandläkare och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt möjligheter till förbättring.
Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Tillbaka till Lediga tjänster