en bild

ST läkare i allmänmedicin

Information om arbetsplatsen

VC Bohuslinden ligger i Strömstad och är en välbemannad vårdcentral med visionen att alltid ha en hållbar arbetsmiljö och hög vårdkvalitet med våra drygt 8800 listade patienter i fokus. Vi har vackra lokaler med havet som granne. Vi arbetar i team med engagerade kollegor, varav fem är specialister i allmänmedicin.
Vi är en läkarledd VC som jobbar i ett öppet klimat och har korta beslutsvägar.

Adress:
Uddevallavägen 3, Strömstad

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med mottagning på VC och ha regelbunden handledning med en erfaren kollega. Vi vinnlägger oss om att ha både akuta och planerade besök på allas schema, och vi har teamrond dagligen. Vi har även en digital kanal, Mitt PTJ, som du kan vara med och bemanna. Vår VC har uppdrag med hemsjukvård och BVC och när det är dags för det i din utbildning ser vi till att du även får göra dessa uppgifter på ett tryggt vis. Vi handleder studenter från läkarprogrammet och även där kan du få hjälpa till.

Kvalifikationer

leg läkare

Personliga egenskaper

Du är engagerad och positiv person som vill bli specialist i allmänmedicin och vill arbeta med en varierad mottagning en bra bit från sjukhuset.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi kan erbjuda deltid och ett flexibelt schema, vi har öppet mellan 8-17 måndag till fredag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före utgången ansökningstid.
Vi erbjuder 5000 kronor i årligt friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss kontakt från rekryteringsfirmor och bemanningsbolag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-12-31

Information om tjänsten lämnas av

Ulla Engdahl

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ulla.engdahl@ptj.se